Navigate / search

Auction Insights in Google Adwords in Romania

Orice suparare pe Google sau pe Google Adwords imi trece imediat cand apar optiuni precum “Auction Insights“. Daca pana acum nu stiam ce face concurenta si puteam doar intui ce se intampla in curtea vecinului, acum Google ofera o analiza competitiva foarte simplu de inteles.

Bravo Google! Ce face Auction Insights? Am atasat un print screen dintr-o campanie pe IT&C pe termenul [oferte laptopuri]. Cei care au avut contact cu o campanie Adwords stiu ca “[]” fac diferenta.

Informatiile despre competitie pe care Google Adwords ni le ofera prin Auction Insights sunt foarte utile. Astfel, putem afla in ce procent prin reclamele noastre ne-am suprapus cu competitia pentru afisarea anunturilor in urma cautarii, care este pozitia competitiei pe un anumit termen, care este procentul de timp cand ne-am afisat deasupra competitiei, dar si procentul cand ne-am afisat pe pozitii de top.

Bineinteles, pentru echipa Webdigital, singura agentie specializata in PPC Marketing, ieri a fost o zi importanta pentru ca daca pana acum foloseam alte softuri sau metode rudimentare pentru a vedea cine se promoveaza pe Google Search, acum stim foarte clar cine sunt jucatorii pe fiecare client si pentru fiecare termen care ne intereseaza.

Succes tuturor si la cat mai mult trafic de calitate!

Auction Insights in Google Adwords in Romania

Ionut Munteanu