Navigate / search

In Romania Cursuri de Marketing Online Market Motive

Cursurile Market Motive vor permite specialistilor din Romania sa obtina o certificare in marketing online recunoscuta la nivel international.

Dar, sa nu ne imbatam cu apa rece, in Romania o mare parte dintre specialisti nu au trecut de clasa 8-a in marketing online, au facut putine sau deloc cursuri autohtone. Poate cu ocazia asta vor realiza care le sunt punctele slabe si vor fi din ce in ce mai motivati sa investeasca mai mult in educatie permanenta specifica domeniului in care activeaza.

Eu m-am apucat de pus bani deoparte. Da, am auzit ca americanii pun bani deoparte pentru a merge la scoala. Probabil ca asa evita sa fie surprinsi de a nu avea buget pentru a se dezvolta profesional.

Bineinteles, iti poti “pacali” seful sa te trimita la cursuri pentru a fi mai productiv si mai eficient, dar vine cu responsabilitea de a deveni mai productiv si mai eficient. Pentru companii apar reducerile.

In plus, companiile ai caror angajati vor absolvi aceste traininguri vor putea utiliza diplomele si badge-urile Market Motive in materialele de marketing, bucurandu-se astfel de un avantaj in prezentarile in fata clientilor.

Ce-i Market Motive? Doar lider mondial in traininguri de marketing online, cu trainineri precum Avinash Kaushik, Bryan Eisenberg, Brad Geddes, Matt Bailey si lista nu se opreste aici. Cursantii vor avea ocazia de a invata SEO, Web Analytics, PPC Advertising sau Social Media de la profesionisti de top la nivel international in online.

Prin 2Parale, cursantii Market Motive vor beneficia de discount-uri importante fata de preturile de lista. Si daca te consideri norocos si ai ceva de spus poti castiga o luna de cursuri gratuite, sponsorizata de 2Parale.

Si aici fara link de afiliere (dar pe viitor o sa il schimb : ) ) adresa unde te poti inscrie si afla mai multe informatii despre cursurile Market Motive.

Ionut Munteanu