Navigate / search

Despre iMunteanu

iMunteanu sunt eu, Munteanu Ionut Radu, psiholog si sociolog, cu prezenta si activitate in Marketing Online din 2003 si cu specializare in Pay-Per-Click Marketing. Inca de la primii pasi in Online Marketing am fost preocupat de acest mecanism de comunicare online prin intermediul caruia feedbackul este imediat si direct, costul existand doar atunci cand obiectivul tau este indeplinit.

Complexitatea comunicarii online m-a fascinat intotdeauna, insa pe langa marketing online sunt ceea ce unii ar numi futurist, datorita interesului acordat viitorului, inspirat de SciFi si antropologie.

In prezent Managing Partner si Trainer la WebDigital, agentie specializata in Pay Per Click Marketing. Pentru doar 48 de zile Marketing Manager pentru Adobe Business Catalyst. In 2009 Online Marketing Manager la Republika Interactive, co-fondator al evenimentului Lumea Seo PPC si Vicepresedinte al organizatiei SEMRo.

 

Comments

biscu

scuzati stimabile, dar ar tb sa operati o schimbare:
“Activities:
No sports. On-line campaigns….”

bicilist scrie pe tine, si cu bicla pe nas si cu bicla sub….. (scuzati) fund

Let’s get serious - Livin' la vida Deme

[…] Analytics, în cadrul unui training pentru bloggeri. “Omul cu microfonul” va fi Ionuţ Radu Munteanu, trainer cu expertiză în Web Analytics, care ne va vorbi despre localizarea, înțelegerea și […]

cosmin

Salut,

da-mi te rog adresa ta de email sa-ti trimit certificatul de rezidenta fiscala Google pe 2015.
Nu vreau sa-l public eu direct.

cosmin

Leave a comment

name*

email* (not published)

website