Navigate / search

Instrumente Marketing Online (Yahoo Pipes, Twitter Tools)

Stiati ca exista instrumente cu ajutorul carora se pot manipula feed-urile RSS, continutul generat pe Twitter, se poate monitoriza dar si interveni asupra acestuia.

Aceste instrumente de marketing online sunt foarte eficiente in mainile celor care le folosesc. Ma gandeam de ceva timp sa va spun despre Yahoo Pipes si despre alte mecanisme, instrumente sau tool-uri folosite pentru manipularea continutului pe Twitter si nu numai dar nu am gasit timpul necesar.

M-au salvat doua articole pe care le-a scris Ana Matei.
In primul numeste aceste instrumente “de monitorizare in social media”, dar mai bine cititi tot articolul, foarte util, veti gasi 12 astfel de instrumente pe care le puteti folosi.
12 instrumente Twitter si o intrebare

In cel de-al doilea articol vorbeste despre Yahoo Pipes si chiar intra in amanunte:
Yahoo Pipes: SEO, Social Media & more

Lectura placuta si multumesc Ana Matei pentru documentarea celor doua subiecte si pentru celelalte subiecte interesante de pe blogul tau.

Ionut Munteanu

Comments

marius

foarte interesant nu stiam de ele o sa citesc despre yahoo pipes ms mult de post

Catalin

Nu stiam ca Tahoo Pipes este atat de capabil sa jongleze cu feed-urile. Ele pot fi inserate cumva in site, fara widgetul respectiv, ca si content al site-ului ?

Gatit

Foarte interesant! Nu stiam! Multumim pentru informatiile oferite! Dar stii vreun site sau aplicatie ce arata numarul exact de backlinks si de unde provin acestea? Mersi!

ppscslv

Interesant, nu stiam ca exista asa ceva, o sa le incerc si eu…

Ciprian

Am lucrat mai demult cu Yahoo! Pipes. Foarte complex si greoi de folosit, dar si-a facut treaba la timpul respectiv. Chiar uitasem de el, si am un site fara motor RSS, dar cu baza de date SQL. Poate “incropesc” ceva cu el.

Dany

Interesant , ma voi interesa mai mult despre Yahoo Pipes

Cizme Online

Eu chiar nu stiam ca poti sa faci marketing pe twiter sau pe alte retele de socializare. Nu m-am gandit la asta.

Piscine

Multumesc pentru informatii Ionut. Ca de obicei, sfaturile tale sunt foarte utile. Astept cu interes editia a 7 a a Lumii SEO PPC, unde cred ca vei fi prezent. Nu?

iMunteanu

Te astept, voi fi acolo 🙂

opinii vacante

google keywords tool nu ar intra tot aici? scuze daca gresesc.

Haine Online Firma

Eu sunt sceptic in cea ce priveste modalitatea de promovare pe aceste retele. Nu prea vad mari avantaje.

Carucioare copii

Chiar nu am stiut despre aceste instrumente si nici nu am auzit de ele. Am sa documentez putin si eventual mai revin cu unele intrebari, daca va fi nevoie.

Albert

Interesant, e prima oara cand aud de aceste instrumente. Merita aprofundata problema 🙂

Adidasi

Chiar nu stiam de existenta lor. Sunt multe lucruri create pentru a le folosi in scop benefic utilizator, dar mai sunt si baieti rai care stiu sa profite legal de aceste programe.