Navigate / search

Nu faceti Google Adwords pe cuvintele de brand, pe cuvintele marcilor?

Uite cateva motive pentru care ar trebui sa incepeti imediat o astfel de campanie. Si asta pana pune competitia mana pe valorosii tai clienti, pe care, de cand ai deschis, incerci sa ii faci sa devina si mai fideli prin calitatea serviciilor.

Insa, dupa cum mi s-a intamplat si mie, intr-o zi cautam pe Google daca banca mea favorita a mai scos vreun nou produs pentru categoria creditelor pentru immuri. Astfel, am facut o cautare de forma “credite imm bcr”.

Si surprinzator am gasit OTP Bank, Banca Transilvania si alte cateva firme de brokeraj de credite care se gaseau la aceasta cautare. Acum, nu vom presupune ca aceste banci adauga cuvintele marcilor concurente, lol.

Chiar daca nu ar face-o, BCR, fiind marca vizata, ar trebui sa se afiseze, fiind clar cea mai relevanta pentru sintagma cheie “credite imm bcr”. Scorul de calitate ar fi maxim si ar scadea costul pe click fata de cel platit cand participi la licitatii mai generale precum “credite imm” (phrase-match).

Asa ca… da, este bine, recomandat si oricand un pariu castigator cand ai o campanie in care folosesti cuvintele de marca / brand in Google Adwords. Printr-o astfel de campanie te asiguri ca cei care te cunosc vor ajunge unde vor sa ajunga si anume la tine.

Intreba-ti consultantul pentru campanii PPC? Daca nu ai inca unul poti contacta pana la sfarsitul lunii orice membru al echipei Webdigital, spui ca te intereseaza si iti construim o astfel de campanie gratuit, pentru ca tinem la marca ta!
www.webdigital.ro

Ionut Munteanu